In mijn praktijk behandel ik vaak kinderen met ADHD.

Waar ik mee start is eerst het testen van de vetzuren. Deze vetzuren (gezonde vetten) worden niet door ons lichaam aangemaakt en krijgen we dus alleen binnen via onze voeding, voornamelijk van nature vette vis (niet gebakken in de frituur). 

Niet één die voldoende vetzuren had

Van de meer dan honderd mensen die ik tot nu toe heb getest was er niet één die voldoende vetzuren (en dan met name de Omega 3 vetzuren) voldoende op voorraad had in het lichaam, inclusief mijzelf. 

Wat blijkt; het duurt minimaal vier maanden voor je cellen hersteld zijn van een tekort. Dus daarna ga je het merken, voor de rest van je leven.

Nou ik heb dus die vier maanden eens echt doorgezet en zowaar ging er langzaam maar zeker weer een lichtje aan in mijn brein, werden mijn darmklachten minder, verdween mijn vermoeidheid en was ik niet meer zo snel overprikkelt! Ik vond het dikke vette winst. Ik ben zelf ook een ADHD-er… 

Ik kan weer gamen!

Inmiddels heb ik heel wat mensen gevolgd in hun eerste maanden van extra innemen van visolie. Leuk is dat bij velen ook de overprikkeling langzaam maar zeker minder wordt. Ik had zelfs een jongen van 21 die me na 3 dagen opbelde en zei “ik kan weer gamen”! Ook zijn concentratie neemt expliciet toe.

Wat ook vaak genoemd wordt is het weer helder worden in je hoofd. Niet van vandaag op morgen, maar wel binnen een periode van een half jaar. Nieuwsgierig geworden? Ik help je er graag bij, het is zo gaaf om je kind weer happy te zien en daar weet ik ook alles van, 2 van mijn 3 dochters hebben ADHD, die pakken trouwens iedere dag zelf de visolie en de oudste als ze toetsen heeft op school. 

Wat wel erg belangrijk is; welke visolie kies je, er zit veel verschil in namelijk. Neem je een goedkope visolie of een capsule dan is de olie vaak ranzig en daar maak je helaas geen gezonde hersencellen mee. Ik slikte dat namelijk zelf eerst ook, wist helaas niet beter, en dat bleek uit mijn Omega 3 test, die was niet oké. Na een half jaar gebruik van een zuivere visolie gelukkig wel. 

Ik stop hier nooit meer mee…

Wat is er nodig om je kind (of misschien ben je zelf ook wel nieuwsgierig) te testen? Maak een afspraak en ik neem middels een vingerprikje 2 druppels bloed af. Dat is alles. Ook kan ik je helpen met de keuze voor een zuivere visolie die echt resultaat geeft.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!