Over Mariska

Mijn naam is Mariska van Erk. Ik ben getrouwd met Richard en samen mogen wij drie dochters grootbrengen.

Na ruim 15 jaar in de financiële dienstverlening werkzaam te zijn geweest, ging voor mij het roer om en ben ik me volledig gaan richten op de dienstverlening in de gezondheidszorg. Ik bezocht de HBO opleiding tot APS therapeut in Heteren en daarna volgde de HBO studie Medische Basis Kennis. Dit was voor mij niet genoeg, ik wil mijn cliënten nog breder adviseren en dieper ingaan op de klachten. De HBO studie Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut volgde en heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. Ook ronde ik de opleiding tot Metabolic Balance begeleider af en liet ik mij scholen bij diverse laboratoria zodat ik mijn werk kan ondersteunen met passend onderzoek.

Ik ben als lid aangesloten bij de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde. Dit geeft je de zekerheid dat ik gedegen ben opgeleid en volgens de eisen van deze beroepsvereniging werk. Alle informatie die je verstrekt wordt vertrouwelijk behandeld.

Ik ben een eigen praktijk gestart, omdat ik ervaar dat mensen niet alleen behoefte hebben aan een behandelmethode zonder bijwerkingen, maar ook op zoek zijn naar een behandeling die het lichaam in staat stelt om zelf de oorzaak van de klacht aan te pakken.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat je ervoor kunt kiezen om je gezondheid in eigen hand te nemen. Ik begeleid je daar graag bij.